top of page

Partners

Provincie Limburg

Met de Subsidie coöperatieve energieprojecten ondersteunt de Provincie Limburg bij de ontwikkeling en realisatie van lokale energieprojecten in Limburg. Hiermee geeft de Provincie Limburg ook onze coöperatie een steuntje in de rug en helpt ons zo onze duurzame ambities te realiseren.

REScoop Limburg

REScoop Limburg is een coöperatie van Limburgse duurzame energiecoöperaties die elkaar helpen bij het realiseren van duurzame energieprojecten. Denk aan hulp bij vergunningprocedures, subsidieregelingen tegengestelde belangen. REScoop Limburg telt ca 20 aangesloten coöperaties.: En nu ook in Heerlen.

Greenchoice

Greenchoice heeft als missie: een schonere wereld door evenveel duurzame energie op te wekken als we verbruiken. Met de focus op 100% groene energie uit Nederland heeft Greenchoice sterke banden opgebouwd met ambitieuze en ondernemende partners en ondersteunt meer dan 80 energiecoöperaties.

Econobis

Econobis is het administratieve systeem om: contacten, lidmaatschappen en deelnemers aan SDE en PCR projecten te registreren en hiermee te communiceren. Econobis is voor en vooral ook door duurzame energiecoöperaties ontwikkeld. Inmiddels maken 45 duurzame energiecoöperaties gebruik van Econobis.

VGAdvies

VGAdvies is een administratiekantoor dat administratieve diensten aanbiedt aan MKB, ZZP en uiteraard ook aan Coöperaties. Coöperatie Heerlen Duurzaam U.A. maakt gebruik van een van de aangeboden boekhoudpakketten en krijgt waar nodig advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij belastingaangelegenheden. 

Thinking Marketing

Thinking Marketing adviseert en ondersteunt mkb-bedrijven en organisaties op het gebied van marketing & communicatie. De afgelopen jaren is de focus steeds meer op het thema duurzaamheid komen te liggen. Van het opwekken en opslaan van duurzame energie tot duurzame voeding.  

romeintje kader.png

Coöperatie Heerlen Duurzaam  UA heeft de ambitie om een duurzame, circulaire wereld te realiseren. Binnen een coöperatie staat samenwerking centraal. Samenwerking met onze leden, samenwerking met andere (energie) coöperaties, maar ook samenwerking met onze partners. Onze partners vormen een onmisbare schakel bij de realisatie van onze ambitie. We stellen ze graag aan je voor:

Logo-REScoopLimburg 250.jpg
logo greenchoice.png
logo-econobis_31okt17.jpg
Logo Prov Limburg gesubsidieerd door (kl
Logo VGAdvies nieuw.png
thinking marketing logo.png
bottom of page