top of page
cooperatie-heerlen-duurzaam

Nieuws

  • Foto van schrijverCoöperatie Heerlen Duurzaam

4 Thema-bijeenkomsten “Van het Gas af”

In samenwerking met de WoonWijzerWinkel organiseert de werkgroep Douve-Weien Net vier thema-bijeenkomsten die jou helpen om jouw gasverbruik te minimaliseren.


Wat mag je verwachten?

Tijdens elke thema-avond zal de WoonWijzerWinkel een overzicht geven op het betreffende thema met aansluitend een rondleiding door de winkel. Daarna zullen enkele lokale bedrijven, werkzaam binnen het thema, kort hun ervaringen met je delen en kun je ook direct met hen in contact treden.De vier thema’s

Tijdens elke themabijeenkomst komt steeds 1 thema aan bod. Hieronder zie je welke thema's het zijn en wanneer de betreffende bijeenkomst plaats vindt.

  1. Woensdag 25 oktober: alles over isolatie en binnenklimaat;

  2. Woensdag 1 november: alles over zonnepanelen, infraroodverwarming en laadpalen;

  3. Woensdag 8 november: alle informatie over mogelijkheden van collectieve of individuele warmtevoorzieningen o.a. warmtenet;

  4. Woensdag 15 november: alles over warmtepompen.

Voor wie en waar?

De themabijeenkomsten worden initieel georganiseerd voor bewoners uit de wijk Douve Weien en geïnteresseerden uit de wijken: Aarveld, Bekkerveld, Caumerveld de Erk.

Alle 4 de bijeenkomsten vinden plaats in de WoonWijzerWinkel aan de Roda J.C.Ring 61 Kerkrade van 19:00 uur tot ca 21.00 uur.


Aanmelden

Wil je weten hoe je jouw aardgasverbruik kunt minimaliseren? Meld je dan aan voor één of meerdere van de vier thema bijeenkomsten. Aanmelden graag 2 weken vóór de desbetreffende thema-avond via het emailadres:

warmte@cooperatie-heerlen-duurzaam.nl


Wij heten je van harte welkom op een of meerdere informatiebijeenkomsten over het onderwerp van jouw interesse.


Werkgroep Douve Weien-Net

39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page