top of page
cooperatie-heerlen-duurzaam

Nieuws

  • Foto van schrijverCoöperatie Heerlen Duurzaam

Samenwerking en uitreiking voucher Rabobank

Op donderdag 19 oktober 2023 bracht Coöperatie Heerlen Duurzaam een bezoek aan de Rabobank te Heerlen. Tijdens dit bezoek werd de samenwerking tussen Coöperatie Heerlen Duurzaam en de Rabobank bevestigd en werd Monique Luijten, directeur Rabobank Zuid-Limburg een voucher t.w.v. € 2.000,- uitgereikt.


Coöperatie Heerlen Duurzaam werd gastvrij ontvangen op het Rabobankkantoor te Heerlen en wij hebben onze samenwerking met elkaar bevestigd. De coöperatie heeft daarvoor bij de Rabobank een bankrekening geopend. De reden voor de nauwere samenwerking is dat de Rabobank graag betrokken is bij m.n. energiecoöperaties. Zij willen de coöperaties, bedrijven en burgers in deze regio stimuleren om meer te gaan investeren in duurzaamheid. De Rabobank heeft in de regio Limburg speciaal medewerkers in dienst afgestemd op deze energiecoöperaties. Zij kunnen ons hierdoor beter ondersteunen en/of adviseren.

Op de foto van links naar rechts: Astrid Willemsen, Chris Baltus, Richard van der Snoek, Aduard van Creij en Monique Luijten.


De afgelopen Algemene Ledenvergadering (ALV) hebben we de ambitie uitgesproken om verder in het ledenaantal te gaan groeien. Om dit doel te bereiken heeft de Rabobank ons een voucher van € 2.000, -- aangeboden. Deze is door Monique Luijten, directeur Rabobank Zuid-Limburg en Richard van der Snoek (een bekende voor ons) aan het bestuur van de coöperatie uitgereikt (aanwezige bestuursleden Chris Baltus, Astrid Willemsen en Aduard van Creij, zie foto). De Rabobank verstrekt dit geld aan ons om ons een boost te geven voor het binnen halen van nieuwe leden en natuurlijk daarmee het realiseren van onze duurzame plannen.


We kunnen nu met dit geld een stuk gemakkelijker ons doel behalen. Wij bedanken Rabobank nogmaals voor deze financiële ondersteuning!


21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page