top of page
cooperatie-heerlen-duurzaam

Nieuws

  • Foto van schrijverCoöperatie Heerlen Duurzaam

Het “Keukentafel-team” van Douve-Weien Net stelt zich voor

Afgelopen februari zijn een aantal inwoners (het “keukentafel-team”) uit onze buurt gestart met de zogenaamde "keukentafelgesprekken" in de straten rondom de basisschool Windekind.


Naast informatie uitwisseling wordt er tijdens de gesprekken een enquête ingevuld. Doel hiervan is om meer inzicht te krijgen in wat de bewoners in onze wijk willen en wat er kan ten aanzien van het verduurzamen van de woningen. Met andere woorden wat is voor onze wijk de beste manier om van het gas af te komen.


Het keukentafel-team bestaat nu uit 10 personen, dit zijn: Willem, Will, Astrid, Marja, Cas, Dico, Rob, Christof, Annemarie en Jean. Zeven hiervan staan op de foto. Als ze bij jou aanbellen, weet je nu waarvoor ze komen.


Ondanks dat het veel tijd en energie kost, is het team aardig op weg en is al circa 1/3 van de bewoners uit de eerste fase (circa 250 woningen) bezocht of staan op het punt bezocht te worden. De animo om mee te doen aan dit onderzoek is zeer groot (meer dan 80 %). We hopen dat dit percentage ook in het vervolg hoog blijft, waardoor de resultaten een goede representatie geven van wat de wijk wil.

Je kunt reageren op dit artikel door een mailtje te sturen naar:

83 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page